20 års erfaring med tømrer- og snedkeri i Mariagerfjord

 

Igennem tiden har vi i Grevlund Montage hjulpet som tømrer i Mariager, Hobro og Hadsund og som spænder bredt ift. omfang, størrelse og kompleksitet. Alt det erfaring og faglige kompetence er, hvad du er garanteret, når bruger os til at løse dine opgaver. Herunder skriver vi om nogen af de ting, vi kan hjælpe dig med, når du har brug for det. Vi hjælper dig med alt fra nybyg af hus til udskiftning af vinduer og tag. Vi hjælper dig med alle former for tømrer- og snedkeropgaver og vi er super kompetente inden for rådgivning og kommunikation.

 

                         

Renovering, ombygning og tilbygning

- Drømmer du om mere plads eller blot en renovering af huset?

Så kan du få det ved at få foretaget en husrenovering. Grevlund Montage tilbyder professionel renovering af hus efter dine ønsker og behov. Vi laver ombygninger og renoverer både stort og småt og vi er klar med kompetent rådgivning. En totalrenovering af dit hus eller ejendom, kan både sænke din varmeregning, samt udnytte husets kvadratmeter bedre, give en bedre vurdering og muligheden for efterfølgende omlægning af lån.

Så har du brug for en total- eller delvisrenovering eller ombygning af dit hjem, sommerhus, udhus el.lign. så kontakt en af vores kompetente rådgivere lige her og få en uforpligtende snak

 

Nybyggeri

- Vi hjælper dig med at gøre din boligdrøm til virkelighed!

Vi kan sammen med vores samarbejdspartnere levere et nøglefærdigt hus eller vi kan levere tømrerarbejdet alene. Lige meget hvad du vælger, er vi altid behjælpelige med gode råd og vejledning i din byggeproces. Vi har mere end 20 års erfaring indenfor nybyggeri til privat- og erhvervskunder.

Skal du i gang med nybyggeri, kræver det en byggetilladelse og efterfølgende dokumentation for at arbejdet er udført korrekt. Grevlund Montage hjælper dig med ansøgning af byggetilladelse samt udarbejdelsen af nødvendige dokumenter og materiel hertil.

Så skal du bygge nyt, så lad Grevlund Montage komme med bud. Det er ganske gratis!

 

Snedkerarbejde

- Vi er eksperter i snedkerarbejde!

Vi har gennem tiden udført flere spændende snedkerarbejder, f.eks. indbyggede reoler, dele til skibsaptering, indretning af firmabiler mv. Vores værksted råder over moderne maskiner, som imødekommer stort set alle ønsker og behov og er i stand til at fremstille en bred vifte af forskellige snedkerkompetencer og så er vi altid behjælpelige med vejledning i forbindelse med de forskellige tilskuds- og fradragsordninger.

 

Tagskift & Tagarbejde

- Vi har i gennem tiden hjulpet hundredvis af kunder med enten nyt tag eller renovering af tag!

Vi udskifter eller renoverer alle typer af tagbeklædninger. Vi kan også være behjælpelige med tagpap, skifer og tegl.

 

Energirenovering

Nye vinduer, døre og efterisolering med batts eller granulat i hulmur og på loft mv.


Hvad kan vi gøre for dig?

 

 

Skriv til os:

Du er velkommen til at skrive til os her. Beskriv kort hvad din henvendelse drejer sig om, indtast dit navn og telefonnmummer, så kontakter vi dig bagefter.