Vi kan træde ind som fag- hoved- eller totalentreprenør.

 

Grevlund Montage har igennem tiden etableret sig i Mariagerfjord kommune og har det ry, at være en seriøs og velkonsolideret virksomhed med næsten 20 års erfaring.

 

Samtidig har vi en størrelse som gør at vi er kan arbejde på større projekter som f.eks. nybyggeri af etageejendomme, rækkehuse, idrætshaller, skolebyggerier mv. Grevlund Montage vi har ydermere det materiel, der skal til for at kunne varetage større byggerier.

 

Vi kan træde til som total-, hoved-, stor-, eller totalentreprenør i alle sager. Vi tager gerne et uforpligtende møde og lytter til dine ønsker og byggesagens art.

 

Vi er altid konkurrencedygtige med vores tilbud, og vi regner gerne et tilbud på dit projekt. Vi har mange gode referencer og sender gerne folk rundt i hele Danmark inkl. Grønland. Lige meget om du er privat, offentlig eller erhvervsmæssig bygherre, så er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

 

Skriv til os:

Du er velkommen til at skrive til os her. Beskriv kort hvad din henvendelse drejer sig om, indtast dit navn og telefonnmummer, så kontakter vi dig bagefter.