Om Grevlund Montage

 

Grevlund Montage ApS - Moderne tømrerfirmabygget på traditionelle dyder

Grevlund Montage startede i 2007 som et enkeltmandsfirma med base i Hadsund og er grundlagt af Kristian Grevlund. Siden er firmaet vokset støt og roligt med en jævn og god vækstkurve til det det er i dag, hvor vi konstant beskæftiger imellem 20 og 30 tømrer alt efter konjunktur og sæson.

 

Hos Grevlund Montage udfører vi alle de traditionelle tømrerarbejder, ligesom vi hele tiden følger med i, hvad der rør sig i branchen. Virksomheden følger altid med i de nyeste kvalitetskrav, teknikker og trends, der følger med tiden. Det er din garanti for effektivitet, kvalitet og service.


Grevlund Montage er altid garant for kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Det er vores erklærede mål, at alle sager afsluttes ordentligt og til kundens fulde tilfredshed. Her er det ligegyldigt om entreprisen omhandler justering af et vindue hos en privat eller en stor entreprise sag hos en erhverskunde

 

Vi lever af tilfredse kunder og deres videreformidling af vores arbejde. Vi sætter en ære i at overholde aftalte deadlines, betingelser og vilkår.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvad Grevlund Montage kan gøre for dig eller har du spørgsmål til dit projekt, så kan du skrive til os her og vi ringer dig op, så hurtigt som det er muligt.