Vi kan kontaktes på

(+45) 21 61 09 67

Vi arbejder for

Privat / Erhverv

Medlem af

Top billede
icon

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Grevlund Montage ApS.

Grevlund Montage startede i 2007 som et enkeltmandsfirma med base i Hadsund, grundlagt af Kristian Grevlund. Siden er firmaet vokset støt og roligt med en jævn og god vækstkurve til det det er i dag, hvor vi konstant beskæftiger mellem 20 og 50 tømrer alt efter konjunktur og sæson.

 

Vi udfører hos Grevlund Montage alle de traditionelle tømrerarbejder, ligesom vi hele tiden følger med i hvad der rør sig i branchen, så vi er på forkant med de nye krav og teknikker.


Grevlund Montage er blevet hvad det er ved at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og det er vores erklærede mål at alle sager afsluttes ordentligt og til kundens fulde tilfredshed. Her er det ligegyldigt om entreprisen omhandler justering af et vindue hos en privat eller er en sag til flere mio. kr.

 

Vi lever af tilfredse kunder og deres videreformidling af vores arbejde.

Vi gør vores ypperste for at møde deadlines og overholde alle aftalte betingelser, så benyt trygt formularen her på siden, hvis du ønsker at komme i kontakt med os omkring din byggesag eller ring på hovednummeret: 2161 0967.