Vi kan kontaktes på

(+45) 21 61 09 67

Vi arbejder for

Privat / Erhverv

Medlem af

Top billede
icon

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Profil

Grevlund Montage arbejder under alle entrepriseformer. Vi kan stå som hoved- eller totalentreprenør på større sager eller vi kan indgå i et projekt som underentreprenør til andre. Vi er fleksible, og hjælper dig gerne med at afdække hvilken løsning der er den bedste for dig.
Vi udfører alle opgaver, store som små, herunder:

 

 

Private:


Energirenovering

nye vinduer og døre, efterisolering med batts eller granulat i hulmur og på loft mv.


Renovering/ombygning

Total eller delvis renovering eller ombygning af dit hjem eller udhus.


Tagarbejde

Vi udskifter eller renoverer alle typer af tagbeklædninger, også tagpap, skifer og tegl.


Nybyggeri

Vi hjælper dig med at gøre din boligdrøm til virkelighed. Vi kan sammen med vores samarbejdspartnere levere et nøglefærdigt hus eller vi kan levere tømrerarbejdet alene. Lige meget hvad du vælger er vi altid behjælpelige med gode råd og vejledning i din byggeproces.

 

Snedkerarbejde

Vi har gennem tiden udført flere spændende snedkerarbejder, f.eks. indbyggede reoler, dele til skibsaptering, indretning af firmabiler mv. Vores værksted råder over en moderne maskinpark, og er i stand til at fremstille en bred vifte af forskellige snedkerarbejder.


Vi er altid behjælpelige med vejledning i forbindelse med de forskellige tilskuds- og fradragsordninger der findes på det givne tidspunkt.


Vi arbejder både på en fast timeløn eller ud fra et fast tilbud alt efter hvad der ønskes fra din side.

 

Industri/erhverv:


Grevlund Montage har opnået en størrelse, der gør at vi er i stand til at arbejde på større projekter som f.eks. nybyggeri af etageejendomme, rækkehuse, idrætshaller, skolebyggerier mv., ligesom vi har det materiel der skal til for at kunne varetage større byggerier.

 

Om vi skal optræde som total-, hoved-, stor-, eller underentreprenør kommer an på dine ønsker og byggesagens art.


Vi er altid konkurrencedygtige med vores tilbud, og vi regner gerne et tilbud på dit projekt. Vi har mange gode referencer og sender gerne folk rundt i hele Danmark inkl. Grønland. Lige meget om du er privat, offentlig eller erhvervsmæssig bygherre er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.


Grevlund Montage Tømrer- & snedkerfirma ApS
Ved stranden 62
DK-9560 Hadsund
Telefon: +45 2161 0967
E-mail: krg@grevlundmontage.dk
Bank : Spar Nord Bank
Reg. nr. : 9200
Konto nr. : 4568925756
Cvr. Nr. : 34464049